Studio TV

Imaginați-vă un studio video (tip TV) personalizat, unde sunt dezbătute, de către invitații dvs., cele mai importante teme din cadrul evenimentului. Putem implementa acest studio video, iar materialul să fie inclus post-eveniment pe suport digital (material brut sau emisiune editată).

Studio mobil TV

Studioul mobil TV este soluţia completă integrată, perfectă pentru aplicații în înregistrări de concerte și evenimente live, transmisii tv. Include:
- mixer video;
- monitor control;
- camere video;
- sistem intercomunicație;
- sistem înregistrare;
- mixer sunet;
- microfoane + lavaliere;
- lumini;
- cabluri și conectică;
- personal tehnic (operatori imagine, regizor, producator, etc.).


Studio mobil interviuri – filmare și interviuri

Operator
Reporter
Cameră video profesională Sony HVR-Z5, full HD - concepută pentru a spori creativitatea și a livra cel mai înalt standard de calitate optică şi audio. Noua lentilă "G Lens" este încorporată în camera video, oferind o rezoluție excelentă, culoare şi contrast pentru imagini uimitoare care rivalizează cu lentilele interschimbabile scumpe. Caracteristicile standard ale HVR-Z5 includ 1080p/24p/30p HDV, o cameră FULL HD, din gama profesională, care beneficiază de calități deosebite în condiții de luminozitate scăzută, cum se întâmplă frecvent la evenimente.
Trusă lumini Arri - Kit de lumini de studio cu 3 proiectoare Arrilite 600, accesorii și case inclus.
Condiții de închiriere:
*Toate echipamentele se vor închiria pe baza unui contract și a unui proces verbal de predare-primire, iar plata se va face pe baza facturii fiscale conform specificațiilor din contract.
*Echipamentele închiriate și personalul folosit pentru jumătate de zi sau pentru 2-3 ore vor fi tarifate ca pentru 1 zi întreagă (excepție face costul pentru operator).
*Evenimentele care au ca durată de desfășurare minim 2 zile beneficiază de gratuitate la zilele suplimentare de montaj/demontaj, precum și pentru probele tehnice necesare.
*Toate echipamentele beneficiază de transport gratuit tur-retur București.

Facebook Youtube

Copyright 2014 © www.echipamente-evenimente.ro - Toate drepturile rezervate.